Tentang FZTH

Seminar Saham Terbaik
FROM ZERO TO HERO

Seminar Saham FZTH 

Khas Untuk pelabur-pelabur baru yang ingin sertai Seminar From Zero To Hero. Seminar ini dianjurkan oleh AF Training yang telah melahirkan lebih 20,000 orang pelajar.

Speaker utama yang berpengalaman lebih berpuluh-puluh tahun.

NAK LETAK DUIT KAT MANA?

Pasti anda tertanya-tanya kan.

Simpan bawah bantal?
Paling kuat duit jadi buruk jer…

Beli kereta?
Paling kuat susut nilainya…

Beli rumah?
Mahal bukan main… Dah overvalue pulak… Banyak yang tak terjual…

Masuk skim cepat kaya?
Terbakar lak nanti…

Simpan bank? Tabung haji? ASB?
Rendah pulak pulangannya…

Beli bitcoin?
Tinggi pulak risikonya…

Nak meniaga?
Tak retilah pulak nak meniaga apa…

Jadi belilah saham.
Anda menjadi sebahagian dari pemilik syarikat.

Banyak saham syarikat small cap dan mid cap yang undervalue dan masih murah…
Tapi kenalah ada ilmunya…

Dah pandai boleh beli saham-saham global pulak.

Banyak syarikat small cap ini yang bermula kecil dan akhirnya menjadi besar dan ternama.
Penta, Inari sebagai contoh.

Nak belajar mengenainya? Teruskan membaca.

Saham-saham IPO yang telah tersenarai di Bursa Malaysia memberi keuntungan kepada para pelaburnya.

 

Anda ingin jadi salah seorang pelabur tapi tak tahu cara nak mula?

Ramai client FY mendapat keuntungan melalui pelaburan IPO.

Biarpun pasaran Bursa Malaysia agak lemah dewasa ini tapi IPO masih membawa pulangan yang baik.

Berminat nak belajar mengenainya jemputlah datang ke seminar saham FZTH yang FY jalankan

APA KATA PESERTA

BERMINAT?